Tarih yükleniyor...
Yükleniyor...
UNESCO Dünya Mirası
10.11.2015
Bilindiği üzere, “Diyarbakır Kalesi ve Hevsel Bahçeleri Kültürel Peyzaj Alanı”, 2015 yılında UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne kaydedilmiştir.
Haberler

Bismil Ambar mahalle yolu asfaltlandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bismil ilçesi merkez Ambar Mahallesi yolu ve bağlantı yoluna sıcak asfalt serdi. Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kırsal ilçe ve mahallelerde ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için sürdürdüğü çalışmalarda Ambar Mahallesi’nde sıc

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bismil ilçesi merkez Ambar Mahallesi yolu ve bağlantı yoluna sıcak asfalt serdi.

Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kırsal ilçe ve mahallelerde ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için sürdürdüğü çalışmalarda Ambar Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması yaptı.

Ekipler, 1500 metre uzunluğundaki yola ve 600 metre bağlantı yoluna toplamda, 13 bin ton temel alt temel malzemesi ve 8 bin sıcak asfalt serdi.

Büyükşehir Belediyesi,kırsal ilçelerde yaşayan vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşımdan faydalanmaları için sıcak asfalt çalışmalarına devam edecek.

Paylaş
ALO 153Kadın Dostu Kentler