Tarih yükleniyor...
Yükleniyor...
UNESCO Dünya Mirası
10.11.2015
Bilindiği üzere, “Diyarbakır Kalesi ve Hevsel Bahçeleri Kültürel Peyzaj Alanı”, 2015 yılında UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne kaydedilmiştir.
Haberler

Hazro ve Kulp arası 33 kilometre yol asfaltlandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçenin kırsal mahallelerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kırsaldaki mahallelerde ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için başlattığı çalışmalarda, Hazro ve Kulp ilçel

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçenin kırsal mahallelerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kırsaldaki mahallelerde ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için başlattığı çalışmalarda, Hazro ve Kulp ilçelerini birbirine bağlayan 33 kilometrelik yolu tamamladı.

Hazro Mutluca ve Kulp Taşköprü mahallelerini bağlayan yolda ekipler daha önce 29 kilometre 1. kat sathi kaplama serdi.

Kalan 14 kilometrelik yolda yapılan çalışmalarla toplam 33 kilometrelik yola 1. kat sathi kaplama işi tamamlanmış oldu.

Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kırsal ilçe ve mahallelerde 2023 yılı için planladığı kırsal mahalle yollarında 1. ve 2. kat sathi kaplama ile stabilize yol çalışmalarını sürdürüyor.

Paylaş
ALO 153Kadın Dostu Kentler