Liceliler “Sanat Günü” etkinliğiyle eğlendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Lice’de düzenlediği etkinlikte vatandaşlar bando gösterisi, Dengbej Divanı ve müzik dinletisiyle eğlenceli vakit geçirdi.

Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerini kırsal ilçelerde yaşayan vatandaşlarla buluşturmak için Lice’de etkinlik düzenledi.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, “Diyarbakır'dan Lice’ye Sanat Günü” etkinliği ile Liceli vatandaşları bando gösterisi, Dengbej divanı ve müzik dinletisiyle buluşturdu.

Lice sokaklarında bando gösterisiyle başlayan program, Lice 15 Temmuz Parkı’nda kurulan Dengbej Divanı ile devam etti.

Dengbejlerin birbirinden güzel kılamları seslendirdiği etkinlik, Kent Konservatuvarı sanatçılarının vatandaşlara sunduğu müzik ziyafeti ile sona erdi.

Büyükşehir Belediyesi, her hafta farklı bir ilçede vatandaşları kültür ve sanat etkinlikleri buluşturmaya devam edecek.