Yenişehir Hantepe mahallesine toplu taşıma hizmeti başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine “Doğu İlçe Otogarı – Yenişehir Hantepe mahallesi” arasında otobüs seferi başlattı.

Ulaşım Daire Başkanlığı, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların hastane, eğitim, ticari ihtiyaçlarını ve şehir merkezine ulaşımlarını güvenli ve konforlu bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlamak amacıyla ilave bir güzergâh oluşturdu.

Güzergâhta Doğu İlçe Otogarı – Yenişehir Hantepe mahallesine (HD) kodunda günde 2 sefer olmak üzere (1 araç ile) toplu taşıma hizmeti verilmeye başlandı.

32 kilometre uzunluğundaki güzergâh şöyle:

Doğu İlçe Otogarı - Mehmet Akif Ersoy Bulvarı - Akkoyunlu Cad. - Koşuyolu - Batıkent - Bayramoğlu - Bayındırlık - Tesisler -Ninova AVM. - Seyrantepe Kavşağı - Elazığ Cad. - Üç Kuyu - Dökmetaş - Alpu -Yaytaş –Hantepe.

Hareket Saatleri

Doğu İlçe Otogarı