Mardinkapı -Turistik Caddesi – Balıkçılarbaşı - Melik Ahmet Caddesi ULAŞIM

Büyükşehir Belediye Başkanlığımız tarafından yaklaşık 4 yıldır toplu taşıma hizmeti verilmeyen Mardinkapı -Turistik Caddesi – Balıkçılarbaşı - Melik Ahmet Caddesi ve Mahallelerine 07.12.2018 tarihi itibarı ile CE1 – F6 – DE3 kodunda toplamda 4 toplu taşıma aracı ile hizmet verilecektir.

DE3 (1 Araç) : Turistik Caddesi – Mardin Kapı - B.Başı –Melik Ahmet Caddesi - Şehitlik – İlçe Otogarı – Emek Caddesi - Cezaevi Üst Köşe – Migros – Tesisler – Ninova – Huzurevleri – Medya Kavşağı – Metropol – Tekel – Mahabat – Elazığ Caddesi – Üçkuyu – Araştırma Hastanesi.

CE1 (2 Araç): Turistik Caddesi – Mardin Kapı - B.Başı – Melik Ahmet Caddesi - İstasyon – Ofis – Koşuyolu – Kızılay – Polis Okulu – Cezaevi – Migros – Tesisler – Diclekent – Metropol – Tekel - Araştırma Hastanesi - D Tipi Cezaevi.

F6 (1 Araç): Fidel Sitesi – Toplu Konut - Silvan Yolu - Seyrantepe - Ninova - Tesisler - Cezaevi Üst Köşe - Polis Okulu - Kızılay - Emek Cad. - Koşuyolu - Ofis - İstasyon - Eğitim - Yaradanakul Cad. - DSİ - Eskihal –Turistik Caddesi –Mardin Kapı - B.Başı – Melik Ahmet Caddesi.

Hareket saatlerimiz ekte belirtilmiştir.