Bakan Selçuk’tan Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kentimize gelen Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kentimize gelen Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk ve Diyanet İşleri eski Başkanı Mehmet Görmez, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu, merkez ilçe kaymakamları ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları Bakan Selçuk’u Büyükşehir Belediyesi protokol kapısında karşıladı. Karşılamanın ardından Bakan Selçuk Büyükşehir Belediyesi Şeref Defterini imzaladı.

Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk’u makamında ağırlayan Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalar ve eğitime verdiği desteklerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.