Başkan Atilla, sergiye katılarak fotoğrafçılara ödül verdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, “Her Yönüyle Diyarbakır” fotoğraf yarışmasında sergilenmeye değer görülen eserlerden oluşan fotoğraf sergisine katılarak fotoğrafçılara ödül verdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, “Her Yönüyle Diyarbakır” fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerden oluşan fotoğraf sergisi ve ödül törenine katıldı. Sümerpark içerisinde yer alan sanat galerisindeki etkinliğe, Başkan Atilla’nın yanı sıra Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, 8. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Kadircan Kottaş, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre ile STK temsilcileri, kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

Atilla ödül verdi, sergiyi gezdi

Fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafların sahiplerine ödülleri Başkan Atilla, Vali Aksoy ve Başsavcı Güre tarafından verildi.

Ödül töreninde Vali Aksoy’un yaptığı konuşmanın ardından Başkan Atilla ve beraberindekiler, “Her Yönüyle Diyarbakır” yarışmasında sergilenmeye değer görülen eserlerden oluşan sergiyi gezerek eser sahiplerinden fotoğraflar hakkında bilgi aldı.

« Şubat 2017 »