Başkan Atilla Gazeteciler Günü’nü kutladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti ve Diyarbakır Yerel Medya Derneği'ni ziyaret ederek basın mensuplarıyla bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Gece gündüz demeden haber peşinde koşan, doğru ve tarafsız haberleriyle halkı bilgilendiren basın çalışanlarımızın gününü kutlarım" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ve Diyarbakır Yerel Medya Derneği'ni ziyaret etti.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Başkan Atilla, Cemiyet Başkanı Veysi İpek, yönetim kurulu üyeleri, kentte görev yapan ulusal, yerel basın kuruluşlarının temsilcileri ve basın çalışanlarıyla bir araya geldi. Basın çalışanlarının anlamlı gününü kutlayan Başkan Atilla, şöyle konuştu: "Basınımız, 15 Temmuz’daki hain darbe girişimindeki kararlı duruşu ve sorumlu haber anlayışıyla kamuoyuna en doğru bilgileri aktararak tarihte olduğu gibi devletinin, milletinin ve bayrağının yanında yer almış ve görevini layıkıyla yerine getirmiştir. Milletimizin doğru ve tarafsız haber almasında çok önemli bir görevi olan basın mensuplarımızın bu zor görevi yerine getirirken, her zaman yanındayız. Gece gündüz demeden haber peşinde koşan, doğru ve tarafsız haberleriyle halkı bilgilendiren basın çalışanlarımızın gününü kutlarım."

Başkan Atilla daha sonra Diyarbakır Yerel Medya Derneği'ni ziyaret etti. Başkan Atilla, Diyarbakır Yerel Medya Derneği Başkanı Taner Özbay, Yardımcısı Ercan Akkar ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşerek anlamlı günlerini kutladı.

« Mart 2019 »

Bulutlu