Başkan Atilla: "Hemşehrilerimizin Refahını Arttıracak Projeler Yapıyoruz"

Cevat Paşa, Çarıklı ve Kırmasırt mahallerinde hemşehrilerimizi ziyaret eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Hemşehrilerimizin refahını arttıracak projeler yapıyoruz." dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Sur ilçesinde hemşehrilerimizle bir araya geldi. Çarıklı mahallesinde esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Atilla, kıraathane hemşehrilerimizle çay içip sohbet etti. Esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Atilla, sorunların çözümü için belediyemizin ilgili birimlerine talimat verdi. Ardından Kırmasırt Mahallesi'ne geçen Başkan Atilla, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili istişarede bulundu. Akşam ise Cevat Paşa Mahallesi'nde hemşehrilerimizi ziyaret eden Başkan Atilla, İçten ailesinin evine konuk oldu. Hemşehrilerimizle çay içip sohbet eden Başkan Atilla, belediyemizin her yerde çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Daha sonra Saray Kapı Hazreti Süleyman Caddesi'nde esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Atilla, çay ocağında hemşehrilerimizle çay içti, görüşleri dinledi.

Belediyenin projelerini istişarelerle oluşturduklarını vurgulayan Başkan Atilla, "Hemşehrilerimizin refahını arttıracak projeler yapıyoruz. Hemşehrilerimizle yaptığımız görüşmelerde beklentilerini öğreniyoruz. Şehrimize nasıl faydalı oluruz diye görüş alışverişinde bulunuyoruz. Halk odaklı belediyecilik kapsamında hemşehrilerimizin fikirlerine sürekli başvuruyoruz. Bu da çalışmalarımızı daha verimli kılıyor." dedi.

Hemşehrilerimiz ise Başkan Atilla'ya ilettikleri sorunların anında çözüldüğünü belirterek teşekkür ettiler.

« Mart 2019 »

Bulutlu