Hanımefendi Atilla’dan Bağlar Halk Eğitim Merkezi’ne ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla’nın eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, Bağlar Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek eğitmenlerle bir araya geldi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla’nın eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla’nın, Bağlar İlçesi Bağcılar Mahallesi’nde bulunan Halk Eğitim Merkezini ziyaret ederek eğitmenlerle bir araya geldi, sorun ve taleplerini dinledi.

Merkez yetkilileri, eğitmenler ve kursiyerleri tarafından karşılanan Hanımefendi Atilla, merkezi gezerek yetkililerden bilgi aldı. Merkezin konferans salonunda eğitmenlerle toplantı düzenleyen Hanımefendi Atilla, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını anlattı. Eğitmenlerin yaptıkları işlerin önemine dikkat çeken Hanımefendi Atilla, sorun ve taleplerini dinledi. Ziyarette Hanımefendi Atilla'ya Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Ayşe Handan Eker ile ADEM Genel Koordinatörü Nezihe Kent eşlik etti.

Hanımefendi Atilla, daha sonra eğitmenlerle tek tek görüşerek sohbet etti, kahve değirmeni hediye etti. Eğitmenler ve kursiyerler ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Hanımefendi Atilla’ya gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiler. Ziyaret çekilen toplu fotoğrafların ardından sona erdi.

« Şubat 2019 »

Bulutlu