Eş Başkanlar halkla birlikte iftar açtı

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Büyükşehir Belediyesine ait Dağkapı Meydanındaki çadırda verilen iftar yemeğine katıldı. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Büyükşehir Belediyesine ait Dağkapı Meydanındaki ftar çadırında yurttaşlarla beraber oruçlarını açtı.

 

Yerel seçimlerde elde ettikleri zaferin ardından göreve başlayan DEM Partili Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Ramazan ayının son gününde yurttaşlarla iftar yaptı. Büyükşehir Belediyesine ait iftar çadırında sıraya girip yemeklerini alan Eşbaşkanlar Bucak ve Doğan, Ramazan Bayramının güzel günlere vesile olması temennisinde bulundu. Yurttaşlarla yakından ilgilenip sohbet eden Eşbaşkanlar Bucak ve Hatun talepleri ve önerileri dinledi. İftar çadırında engelli bireyler ve yaşlıların olduğu dezavantajlı yurttaşlara yemekleri sırada beklemeksizin Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından masalarına getirildi. 1200 kişinin yer aldığı iftar çadırındaki programa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Emrullah Gördük, daire başkanları ve şube müdürleri de katıldı.

 

Günlük 6 bin kişiye iftar

 

Yardımlaşmanın ve dayanışmanın arttığı Ramazan ayında, Büyükşehir Belediyesi Dağkapı Meydanı ve Bağlar’daki iki ayrı merkezde iftar çadırında günde 6 bin kişiye 6 çeşit yemek ile hizmet verdi. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi’ne ait Hasta ve Hasta Yakını Misafirhanesinde kalan vatandaşlara da Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur verildi.

 

Arama

Takvim'de ara

« Nisan 2024 »
Pzt Sal Çrş Per Cum Cmt Paz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Haber Arşivi