Eşbaşkan Bucak karla mücadele çalışmalarını sahada koordine etti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Serra Bucak, kent genelinde aralıksız devam eden kar temizleme, yol genişletme ve tuzlama çalışmalarını sahada koordine etti.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçe belediyeleriyle koordinasyon içinde kent genelinde çalışmalarını sürdürürken; ana arterler, bulvarlar, kavşaklar ve yaya yoğunluğunun bulunduğu alanlara öncelik veriliyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ekipleri; Mezopotamya Bulvarı’nda orta refüj ve kavşaklarda genişletme, Dicle Üniversitesi yerleşkesinde yol genişletme, Elazığ Bulvarı’nda yol genişletme ile Bağlar ilçesinde kaldırım ve yol temizliği çalışmalarını yürütürken, ilçe belediyeleri de ara sokaklar ve yaya yollarının açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Eşbaşkan Serra Bucak, gece saatlerinde de devam eden çalışmalar kapsamında Mezopotamya Bulvarı, Elazığ Bulvarı ve Bağlar ilçesindeki kaldırım ve yol temizleme faaliyetlerini sahada takip etti. Çalışmalarda görev alan personelle bir araya gelen Bucak, emekçilere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, gece saatlerinde oluşan buzlanma ve don olaylarının yurttaşların günlük yaşamını olumsuz etkilememesi amacıyla karla mücadele çalışmalarını 7/24 esasına göre sürdürüyor.

Eşbaşkan Bucak'a Genel Sekreter Emrullah Gördük, Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Bakıroğlu ve birim amirleri eşlik etti.

Resim Galerisi